foradia subscriutegrat

Xàtiva celebra el Dia Mundial dels Drets de la Infància

Per a celebrar-ho, la companyia La Inestable ha representat l'obra 'La caputxeta roja' amb titelles, ressaltant valors com l'amistat i la concòrdia

L’Ajuntament de Xàtiva ha celebrat el Dia Mundial de la Infància amb una actuació de titelles dirigida als més menuts. L’acte s’ha celebrat al matí del dilluns 20 de novembre a la Glorieta José Espejo.

Els xiquets i xiquetes han pogut gaudir de la representació de ‘La caputxeta roja’, de la mà de la companyia La Inestable. La història està basada en el conte tradicional de la caputxeta roja, però en aquesta ocasió amb una versió renovada on es ressalten els valors de l’amistat i la concòrdia. A banda, també s’han pogut escoltar i cantar cançons tradicionals com ‘Mareta’, ‘La meua xiqueta és l’ama’, o ‘La lluna i la Pruna’.

Des de l’any 1989 se celebra aquest dia gràcies a l’aprovació de la Convenció sobre els Drets del Xiquet, i recorda aspectes als quals tots els nens i nenes tenen dret com ara la vida, a la salut, a la protecció, a l’educació, a la identitat, a una informació de qualitat, al joc i a expressar la seua opinió i ser escoltats.

A més a més, amb aquesta jornada s’ha volgut fer una crida mundial sobre les necessitats dels més menuts i per a reconéixer la tasca de les persones que diàriament treballen perquè els xiquets i xiquetes de hui tinguen millor futur.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *