foradia subscriutegrat

Barallar-se per no cobrar

• Un cas excepcional està ocorrent a l'Ajuntament de Muro... • Qui lleva la feina, que lleve el sou. L'Alcaldessa ha de solucionar aquest tret, simplement perquè és la seua responsabilitat...

Un cas excepcional està ocorrent a l’Ajuntament de Muro. És el segon plenari que demane a l’Alcaldessa que em lleve el sou i no me’l vol llevar. És un de tants expedients X, que pel que va passar a l’últim plenari, aquest equip de govern continua deixant passar el temps sense donar cap solució.

Després de retirar-me les delegacions en serveis municipals, sanitat, educació i reis per part d’aquest equip de govern, li reclame per escrit (encara no he rebut resposta) i en dos plenaris consecutius que em retire el sou o que em done feina. Que quede clar que la competència de donar o retirar el sou a un regidor pertany al plenari però ella és l’única persona que pot incloure-la en l’ordre del dia d’aquest. Per què no vol dur a plenari un tema tan senzill com aquest? Jo vos donaré la resposta. L’únic motiu que té és que el meu sou va lligat al de tots els membres de l’equip de govern; si presenta a plenari aquesta modificació, els grups polítics municipals poden presentar esmenes, per considerar que és un equip de govern il·legítim, i com a conseqüència d’açò podrien retirar-los els sous a ells també. Ostres!!! Blanc i en botella. Ja tenim el motiu de fons, però i les argumentacions? Segueix amb les seues fal·làcies, intentant convéncer que sóc jo la que m’he de llevar el sou, renunciant a ell. I per què no ho faig i s’acaba aquest “vodevil”? Doncs, la legislació és molt clara al respecte; qualsevol treballador que renuncie al sou perd l’atur. I com jo ho sóc, si renunciara, perdria l’atur, que és un dret que tenim tots els treballadors. Per tant, la nostra benvolguda Alcaldessa em lleva la feina i em convida què em lleve el sou. Impressionant, un cúmul de valentia que ens avergonyeix una miqueta més si cap d’aquest extenuat equip de govern. Per a no córrer perill els seus sous, fa que el poble haja de pagar un sou improductiu. S’entén aquesta manera de governar?

És hora de donar solucions i no de crear problemes. Els regidors d’Esquerra Unida Muro no volen cobrar res que no els corresponga, així que, a pesar que era obligació d’ella, els meus companys van renunciar al sou perquè no havien de sol·licitar aquesta prestació. Qui lleva la feina, que lleve el sou. L’Alcaldessa ha de solucionar aquest tret, simplement perquè és la seua responsabilitat. I si no ho fa, podríem dir que és una alcaldessa irresponsable?

Font: Francesca Juan i Doménech, Esquerra Unida Muro./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *