Foradia

Lliurament a Muro dels Guardons Esportius

• Un petit homenatge tot el col·lectiu esportista local, i especialment a aquells que per la seua trajectòria han destacat • La Beca Acadèmic-Esportiva, valorada en 500 euros, se li va concedir al karateka Hugo Cruz, un jove esportista amb un espectacular palmarés


Lliurament a Muro dels Guardons Esportius i l’entrega de les Beques Acadèmic-Esportives. Un petit homenatge aquest, per part de l’Ajuntament, a tot el col·lectiu esportista local, i especialment a aquells que per la seua trajectòria han destacat en els últims temps.

L’acte va estar conduït per la periodista Cristina Ripoll, la qual, en un ambient acollidor i replet de públic, va anar desgranant els mèrits dels candidats a assolir els premis esmentats.

La Beca Acadèmic-Esportiva, valorada en 500 euros, se li va concedir al karateka Hugo Cruz, un jove esportista amb un espectacular palmarés a pesar de la seua curta edat, fruit d’un talent innat i d’un gran esforç i dedicació.

Les Beques són una petita ajuda per alleugerir, en part, les nombroses despeses que han de suportar les famílies dels esportistes, ja que no podem romandre aliens a les dificultats econòmiques de gran part de la societat , ens comentava el regidor d’Esports Kike Pascual.

A continuació es va procedir a l’entrega dels Guardons als esportistes murers més destacats, prèviament votats pels integrants de la Junta Esportiva Municipal.

Els guardonats van ser:

  • Josep Tomàs (ciclisme) millor esportista promesa,
  • Ángel Gonzálbez (rugby) millor esportista individual,
  • Club Mawashi Kan (karate) millor club o entitat esportiva i
  • Ricardo Vilaplana (ciclisme i futbol), premi per tota una vida dedicada a l’esport.

Tots ells van explicar d’una manera distesa i amena les seues experiències, anhels i projectes, davant l’atenta mirada de familiars i públic en general.

Estem molt feliços dels èxits aconseguits pels nostres esportistes, des d’ací la meua més sincera enhorabona, i els desitgem que puguen repetir o millorar aquestes gestes . A més, voldria animar a tots els esportistes murers sense distinció d’edat, a què seguisquen gaudint de l’esport, ja que és una inesgotable fàbrica de salut i de valors “concloïa el regidor.

En finalitzar l’acte es va servir un vi d’honor, on tots els esportistes i el nombrós públic van poder parlar i debatre en un ambient relaxat i de germanor.

Font: Redacció./

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *