foradia ivace

Noves infraestructures al Racó de Sant Bonaventura

• El Racó de Sant Bonaventura d'Alcoi, un paratge amb un valor natural incommensurable, presenta noves millores i infraestructures • L'estat del riu Polop es presenta amb tota la seua vitalitat: la seua afluència d'aigua corre abundant i transparent

El Racó de Sant Bonaventura d’Alcoi, un paratge amb un valor natural incommensurable, presenta noves millores i infraestructures. L’equip tècnic forestal de l’Ajuntament ha dut a terme treballs de neteja que, sumats als encants de l’hivern, donen com a resultat un entorn on es pot gaudir de la natura i tots els seus elements.

L’estat del riu Polop es presenta amb tota la seua vitalitat: la seua afluència d’aigua corre abundant i transparent. L’aigua també brolla amb vitalitat per la font del mas.

Entre les noves infraestructures, destaquen noves taules on poder menjar o asseure’s per a descansar o conversar. Algunes d’aquestes, compten també amb sostre que protegeix als usuaris del sol. Cal recordar que el Racó compta amb aparells per a fer exercici i esport.

Font: Redacció./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *