foradia subscriutegrat

Noves ajudes per als polígons industrials d’Ontinyent

• El conseller d'Economia, Rafa Climent, i la directora general de l'IVACE, Júlia Company, han anunciat noves ajudes econòmiques • L’anunci s’ha produït a la Fira Heimtextil en Frankfurt, on s’han reunit amb l’alcalde del municipi

El conseller d’Economia, Rafa Climent, i la directora general de l’IVACE, Júlia Company, han anunciat noves ajudes econòmiques per millorar els polígons d’Ontinyent. L’anunci s’ha produït a la Fira Heimtextil en Frankfurt, on s’han reunit amb l’alcalde del municipi i el regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda.

Aquesta nova convocatòria d’ajudes de la Conselleria d’Economia dona continuïtat a la línia d’execució de millores dels polígons de la ciutat, que ja suma un valor de 2,7 milions d’euros.

Cal recordar que la Fira Heimtextil és el certamen més important del sector tèxtil a nivell mundial, que reuneix en l’edició de 2019 a 123 expositors espanyols, dels quals 80 són empreses valencianes i 25 ontinyentines. Els empresaris d’Ontinyent són vora el 30% de la representació valenciana en aquest certamen.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *