foradia cdturisme

Muro posarà en marxa el Pla d’accessibilitat i millores al polígon El Pi

• L’Ajuntament de Muro trau a licitació les obres d'inversió en el Polígon El PI • "Tinndrem una guia per a continuar amb la ferma creença d'adaptar la ciutat per a totes les persones que viuen al poble o vénen a visitar-lo”

Muro ha rebut una subvenció de l’IVACE de 411.688 € d’un projecte de 603,130 € per a poder invertir en el Polígon Industrial El Pi. Ara l’Ajuntament de Muro trau a licitació les obres d’inversió en el Polígon El PI emmarcat dins de la subvenció de l’IVACE.

El regidor d’Urbanisme Francesc Valls Pascual afirma al respecte que “la inversió als polígons de Muro és molt necessària i amb l’atorgament de la subvenció del 80% del pressupost que havíem presentat i la nostra aportació podrem canviar tota la lluminària del polígon, realitzar la separativa d’un dels carrers d’aquest, establirem un directori d’empreses i millorarem la senyalització vertical i horitzontal”.

Per altra banda, Muro ha rebut altra subvenció per part de la Diputació de 7.015 €, en aquest cas per a elaborar un Pla d’accessibilitat del municipi.

Francesc Valls comenta que “després que en els dos últims anys hajam rebaixat les voreres del carrer la Pau i de l’Avinguda València, ara podrem tindre una guia per a continuar amb la ferma creença d’adaptar la ciutat per a totes les persones que viuen al poble o vénen a visitar-lo

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *