foradia subscriutegrat

Ximo Puig dona suport a un Museu Valencià del Tèxtil 4.0 a Ontinyent

• Ontinyent veurà d'ací a poc temps fer-se realitat aquest espai expositiu de referència autonòmica a la ciutat

Després de més de 20 anys des de la creació de la Fundació del Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana, Ontinyent veurà d’ací a poc temps fer-se realitat aquest espai expositiu de referència autonòmica a la ciutat.

Així es confirmava a la sessió del Patronat de la Fundació que tenia lloc al Palau de la Vila presidida pel president de la Generalitat Valenciana, qui confirmava que el Consell donarà suport al projecte d’un Museu Valencià del Tèxtil 4.0 a l’antiga fàbrica de Revert, que li presentava l’alcalde i President de la Fundació, Jorge Rodríguez.

Un projecte del qual el president del Consell destacava com a “especialment il·lusionant que es plantege no sols mirant al passat sinó també al futur industrial i a la innovació per la qual estem treballant des de la Generalitat”, manifestava.

La primera d’estes fases serà de demolició, executant-se a finals del 2017 o principis del 2018 amb 300.000 euros aportats per l’Ajuntament. La segona serà la recuperació de la nau més propera a la Plaça de la Concepció, amb un pressupost de 560.000 euros i un termini estimat entre 2018 i 2019, i finalment la tercera part serà la recuperació de la nau més propera al riu Clariano, amb un pressupost estimat de 860.000 euros.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *