foradia pressupostparticipatiualcoi

Marcos Martínez: “encarem aquesta nova cita electoral amb molt bones sensacions”

• El balanç d'aquesta legislatura, des del punt de vista de Marcos Martínez, coordinador de Ciudadanos Alcoi, "és bastant decepcionant" • Només al seu final "sorgeixen les presses per salvar els mobles" de la gestió d'Alcoi

Falten pocs mesos per a les eleccions municipals, volem conéixer quina és la visió que tenen les formacions polítiques que formen part del Consistori sobre els resultats de la legislatura, sobre l’estat i necessitats d’Alcoi, sobre les expectatives que tenen de cara a les eleccions i sobre possibles pactes polítics.

El balanç d’aquesta legislatura, des del punt de vista de Marcos Martínez, coordinador de Ciudadanos Alcoi, “és bastant decepcionant“. Només al seu final “sorgeixen les presses per salvar els mobles” de la gestió d’Alcoi. Exemples d’aquestes tesis són: “el semàfor de Batoi, comandat i acceptat a primers de legislatura, que es posa ara en marxa; o l’obertura del CEFIRE, del que es parla ara després de molt de temps en el tinter. Seguim sense el CEEM, o sense resoldre la problemàtica dels treballadors del Preventori. El polígon mancomunat, l’escàs finançament per als polígons o les voltes amb Rodes“…

Ciudadanos pensa que durant la legislatura el seu partit ha aportat “multitud de propostes, amb una oposició constructiva i responsable, consolidant-nos com una bona opció de govern“.

Quant a les expectatives de cara a les eleccions de maig, “es treballa amb molt bons ànims. Després d’una legislatura donant suport i fent oposició sense entrar a formar part de governs municipals, i després dels resultats obtinguts a Catalunya i Andalusia, encarem aquesta nova cita electoral amb molt bones sensacions, il·lusionats i preparats per a governar“.

El partit ara prepara les primàries per als candidats autonòmics i, finalitzades aquestes, es dedicarà a les candidatures locals. Pel que fa a possibles pactes, “després de les eleccions, s’estudiarà cada cas concret“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *