foradia pressupostparticipatiualcoi

A la vora del riu Riquer: una nova ruta verda per a Alcoi

• El trajecte condicionat va des del parc de Cervantes fins al Molí Payà; es pot passejar fins a la Font del Quinzet i, inclús, al Racó de Sant Bonaventura • A banda del potencial ús entre alcoianes i alcoians, també constitueix un nou atractiu turístic per als visitants de la ciutat

El departament de Medi Ambient d’Alcoi ha condicionat una via a la vora del riu Riquer, per a passejar a peu o en bicicleta. El trajecte condicionat va des del parc de Cervantes fins al Molí Payà. A partir d’aquest punt, el passeig pot continuar per una senda, desbrossada i lliure d’obstacles, fins a arribar a la Font del Quinzet. Des de la font es pot continuar, inclús, fins al Racó de Sant Bonaventura, paratge en el qual també s’ha intervingut recentment, netejant-lo i afegint noves infraestructures i vegetació, per a millor gaudiment dels visitants.

Aquesta nova via, que s’habilita sobre una antiga senda i que inclou també una àrea de descans, ofereix a totes les alcoianes i alcoians una nova ruta per on gaudir de la naturalesa del municipi. Una alternativa a la Via Verda, que en alguns trams transcorre en paral·lel a aquesta i que ofereix múltiples possibilitats de connexió.

A banda del potencial ús entre alcoianes i alcoians, també constitueix un nou atractiu turístic per als visitants de la ciutat, ja que ofereix la possibilitat de conéixer una part important de la naturalesa alcoiana i, inclús, pel fet de passar per algunes infraestructures històriques, de la seua història.

La intervenció de la ruta s’ha realitzat gràcies a una subvenció de l’Agència Valenciana del Turisme, dirigides a la millora i la competitivitat dels recursos i destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana.

Font: Redacció./


turistalcoi

Una resposta de A la vora del riu Riquer: una nova ruta verda per a Alcoi

  1. Theodorus M A Freens ha dit:

    Por favor en Castellano para q nos podemos leer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *