Foradia

Quique Ruíz: “la ciutat s’ha estancat en els últims anys”

• “Tenim un Govern que no governa, que no afronta problemes, com el cas de la zona blava, que ha eliminat sense aportar solucions”. • “Els ciutadans són conscients de la necessitat d'un canvi que volem representar"

Falten pocs mesos per a les eleccions municipals, volem conéixer quina és la visió que tenen les formacions polítiques que formen part del Consistori sobre els resultats de la legislatura, sobre l’estat i necessitats d’Alcoi, sobre les expectatives que tenen de cara a les eleccions i sobre possibles pactes polítics.

La ciutat s’ha estancat en els últims anys, opina Quique Ruíz, candidat a alcaldable per part del Partit Popular d’Alcoi. Com a exemples d’aquest balanç cita: “el pla general continua per aprovar, les ajudes del pla Inmpuls estan fracassant i l’estat dels carrers ha empitjorat. A banda, el teatre Principal està tancat, no hi ha oferta de sól industrial, el projecte de Rodes segueix sent una idea i ja hi ha queixes sobre el nou contracte de la brossa”.

Tot a causa que “tenim un Govern que no governa, que no afronta problemes, com el cas de la zona blava, que ha eliminat sense aportar solucions”.

Per tot això, des del seu punt de vista, “els ciutadans són conscients de la necessitat d’un canvi que volem representar amb persones de la societat civil que dedicaran els seus valors al benefici comú. Gent que estima la seua ciutat i està preocupada per l’estat general d’apatia”.

El propòsit del partit d’ací a les eleccions és “aconseguir el suport d’una ampla majoria social que reclama un projecte de ciutat que prime la promoció econòmica, la revitalització del Centre, l’excel·lència dels nostres carrers i la recuperació d’un patrimoni únic en tota la Comunitat Valenciana com el que té Alcoi”.

Font: Redacció./

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *