foradia subscriutegrat

Carlos Gran, les Esclaves i la filà Aragonesos guanyen el concurs de betlems d’Alcoi

• Carlos Gran, les Esclaves i la filà Aragonesos guanyen la VI edició dels premis del concurs de betlems Ciutat d’Alcoi • L’acte de celebració s’ha dut a terme amb un públic que va omplir la sala al complet i de l’amenització dels components més jóvens del Grup de Danses El Carrascal

Carlos Gran, les Esclaves i la filà Aragonesos guanyen la VI edició dels premis del concurs de betlems Ciutat d’Alcoi. L’acte de celebració s’ha dut a terme al Centre Cultural Mario Silvestre, amb la presència dels concursants, d’un públic que va omplir la sala al complet i de l’amenització dels components més jóvens del Grup de Danses El Carrascal.

Concretament, Carlos Gran ha sigut el guanyador de la categoria de betlems familiars. Darrere d’ell han quedat: José Miguel Piñero, Noemi Nacher i els dos accèssits: Juan Bonet i Miguel Jordá.

En la categoria d’escolars, els del col·legi les Esclaves han quedat per davant de San Roque, Carmelites i l‘Horta Major, que ha rebut l’accèssit.

La filà Aragonesos ha quedat primera en la categoria de filaes i associacions. Els següents llocs han quedat per al Grup de Danses el Carrascal, la filà Vascos i la filà Berberiscos, que ha rebut l’accèssit.

El jurat dels premis ha estat conformat pels membres de la directiva de l’Associació Belenista d’Alcoi, Francisco Guillem i Jorge Casanova, a més del mestre de betlems Rafael Reina.

Els guanyadors han sigut condecorats amb diplomes, llibres i altres detalls patrocinats per Caixa Ontinyent, l’Ajuntament d’Alcoi i la Mutua de Levante.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *