foradia subscriutegrat

El parc del Romeral tindrà un castell de Moros i Cristians per a jugar

• El seu cost és de 199.256 euros i la previsió és que a finals de març estiga realitzat. • L’actuació del castell es contextualitza en la continuïtat de millores que es van dur a terme durant l’any passat als diferents espais naturals de la ciutat

L’Ajuntament està construint un castell al parc del Romeral que emula el de les festes de Moros i Cristians d’Alcoi. Es tracta d’una zona de joc infantil tematitzada amb un motiu alcoià genuí. El seu cost és de 199.256 euros i la previsió és que a finals de març estiga realitzada.

Estarà situat en la zona de l’antiga pinada que, a conseqüència d’un temporal, va haver de ser remodelada i transformada en una zona d’oci per a xiquetes i xiquets, amb jocs i un xicotet circuit per a bicicletes infantils. S’espera que allí s’instal·le pròximament també un quiosc.

L’actuació del castell es contextualitza en la continuïtat de millores que es van dur a terme durant l’any passat als diferents espais naturals de la ciutat. L’objectiu d’enguany, segons comenta el regidor d’Obres, Jordi Martínez, és el d’actuar “de forma especial en els grans parcs de la ciutat, que són els que necessiten un major manteniment i neteja”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *