foradia subscriutegrat

Vora 1.100 escolars gaudeixen de l’espectacle ‘Clarinetarium’

• Es tracta d'un espectacle que combina música, experiments i història, amb la finalitat didàctica de donar a descobrir com és i com funciona el clarinet • Obra Social 'La Caixa' ofereix materials educatius amb propostes de treball multidisciplinari per a realitzar en l'aula abans i després de la representació.

Obra Social ‘La Caixa’ ha organitzat per als escolars d’Alcoi, junt amb l’Ajuntament, la representació de l’espectacle ‘Clarinetarium’, creat i interpretat pel grup ‘Ensemble, Una Cosa Rara’. La representació es du a terme durant els matins dels dies 23 i 24 de gener al Teatre Calderón.

Es tracta d’un espectacle que combina música, experiments i història, amb la finalitat didàctica de donar a descobrir com és i com funciona el clarinet, la seua història i el seu present. En aquesta, es presenten tota una sèrie de recursos, una dotzena de clarinets, experiments, anècdotes i un viatge que recorre els més de 400 anys d’història de l’instrument.

Per a convertir la representació en una experiència pedagògica i enriquidora per a l’alumnat, Obra Social ‘La Caixa’ ofereix materials educatius amb propostes de treball multidisciplinari per a realitzar en l’aula abans i després de la representació. Aquesta activitat s’emarca dins de la plataforma eduCaixa.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *