lasarga ajualcoitel

El Centre d’Estudis Contestans s’emporta el Premi Valor

Amb el guardó, la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià i el Comtat fa valdre la tasca de promoció de la llengua i la cultura de persones o entitats

El Centre d’Estudis Contestans ha rebut el V Premi Valor per la seua llarga trajectòria en defensa de la cultura i el patrimoni.

El Premi Valor és una iniciativa de la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià i el Comtat per reconéixer aquelles persones o entitats que hagen destacat en la promoció de la llengua i la cultura.

Durant l’acte de lliurament, a la Casa de la Joventut de Cocentaina, van parlar Francesc Gisbert i Vicent Romans, en nom de la Coordinadora pel Valencià. Gisbert va recordar els premiats en edicions anteriors: Celia Ibáñez i Ricard Sancho, fundadors de la Llibreria Set i Mig; el patronat del Tractat d’Almisrà; el projecte educatiu Com Sona l’ESO; el Centre Cultural Castellut. Romans va passar revista a la llarga trajectòria d’activitats d’estudi i divulgació del patrimoni històric i arqueològic d’una entitat fundada l’any 1971. Finalment, va parlar Pere Ferrer, en nom del Centre d’Estudis Constestants, per reivindicar el paper present i futur de l’entitat.

L’acte va aplegar un gran número de simpatitzants, agrupats en els Amics del Centre d’Estudis Contestants, així com als nous regidors Mariona Carbonell i Ivan Jover.

Font: Redacció./


ajualcoiturisme

culturalcoi

 

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *