Foradia

Tallers motivadors per als joves d’Ontinyent amb dificultats d’adaptació

• El projecte Reinicia't treballa per la reinserció en itineraris formatius i laborals de joves amb dificultats d'adaptació • En concret, s’ofereixen tallers, eixides i sessions grups setmanals on es treballen habilitats socials i es presenten alternatives d'oci

El Centre d’Inserció sociolaboral El Rogle d’Ontinyent ha organitzat un taller d’elaboració de grafitis a través del qual els joves han elaborat un mural a l’exterior del centre.

Aquest s’emmarca dins del projecte Reinicia’t, que treballa per la reinserció en itineraris formatius i laborals de joves amb dificultats d’adaptació. El mètode per a fer aquest treball és el de donar a conéixer als joves activitats d’oci i temps lliure i iniciatives motivadores.

En concret, s’ofereixen tallers, eixides i sessions grups setmanals on es treballen habilitats socials i es presenten alternatives d’oci. L’objectiu, segons la regidora de Política per a les Persones d’Ontinyent, Sayo Gandia, és el d’oferir als joves “una idea nova fora del seu interés per fer coses diferents que els allunyen del consum i d’altres conductes problemàtiques”.

Aquestes tasques es realitzen amb la col·laboració de la Unitat de Prevenció en Conductes Addictives de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, amb l’objectiu de generar un espai d’acompanyament i suport als adolescents.

Els joves participants han explicat que al disseny del grafiti es contemplen els elements més destacats de les activitats que han dut i estan duent a terme.

Font: Redacció./

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *