foradia subscriutegrat

Un espectacle amb Celtas Cortos basat en la novel·la ‘1984’ encapçala l’oferta cultural de tardor a Ontinyent

Una desena d’activitats amb la música i el teatre com a protagonistes completen la programació al Teatre Echegaray i la Sala Gomis

Un espectacle multidisciplinar basat en la novel·la “1984” de Georges Orwell amb el grup musical Celtas Cortos i altres tres grups artístics encapçalarà l’oferta cultural de tardor al Teatre Echegaray i la Sala Gomis d’Ontinyent. El regidor de Cultura, Àlex Borrell, ha donat hui detalls d’una programació “que torna a tenir a la música i el teatre com a principals protagonistes, però esta volta amb vàries representacions i cites culturals que barregen gèneres i estils“.

L’actuació més representativa en aquest sentit serà la de Celtas Cortos i els grups Azar Teatro, artistas circenses i Efimer ARQ, titolada “Si el mundo está en sus manos”, que arribarà diumenge 20 d’octubre al Teatre Echegaray. A l’obra, on es conjuga la interpretació teatral, la música, el circ i la instal·lació artística, la participació en directe de Celtas Cortos ajuda a recórrer els paisatges del diàleg entre els personatges, les projeccions i el circ (en concret, les acrobàcies amb bicicleta i altres objectes quotidians).

Abans, la programació de tardor inclourà el 21 de setembre la representació de l’obra “Marcel·lina té una mina” de la mà de l’Agrupació Artística d’Ontinyent; i el 28 el I Festival de la Cançó Francesa. Ja en octubre el dia 11 arribarà el “cantaor” Josep Aparicio “Apa” amb l’espectacle “Flamencianes”; el 27 l’espectacle infantil  “Anna i la Màquina del Temps”; i el dia 31 l’espectacle musical “Vents de Broadway”. Ja en novembre arriba altre espectacle multidisciplinar, “YOLO, You Only Live Once”, en un seguit de propostes que finalitzaran el 28 de noviembre.

A més a més, el MAOVA i la Casa de Cultura acolliran exposicions. Borrell incidia en l’aposta “per una cultura per a totes i tots, variada, amb un paper destacat per a les companyies i continguts valencians i tot a preus assequibles, on només un espectacle passa de 10 euros per entrada“. Les entrades es poden adquirir a la web www.caixaontinyent.es, la Casa de Cultura o en taquilla des d’una hora abans de cada espectacle.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *