foradia subscriutegrat

L’IVAM CADA d’Alcoi prepara un estudi de gravació musical públic

• L’estudi, que inclou sala de gravació i de control, estarà condicionat acústicament i amb tots els accessoris necessaris • L’estudi estarà obert a les propostes d’artistes o entitats d’Alcoi i de fora de la ciutat, sempre que no siga per a un ús comercial

L’IVAM CADA d’Alcoi inclourà un estudi de gravació musical amb tecnologia de primer nivell, facilitant possibilitats al món de la música alcoiana i valenciana gravant maquetes i projectes musicals amb qualitat.

El projecte ja està en marxa, amb un pressupost de 15.000 euros. L’estudi, que inclou sala de gravació i de control, estarà condicionat acústicament i amb tots els accessoris necessaris: ordinador optimitzat; sistema de gravació d’àudio, ‘interface’ d’àudio Steinber UR824; software de producció musical Steinberg Cubase Pro; instal·lació i configuració de microfonia; sistema de monitoratge de la sala de gravació, taula de control, carro i accessoris.

L’estudi estarà obert a les propostes d’artistes o entitats d’Alcoi i de fora de la ciutat, sempre que no siga per a un ús comercial. També a l’ús de les tres entitats que formen part de l’edifici de l’antic Monte de Piedad: l’Ajuntament, l’IVAM de la Generalitat Valenciana i la Fundació CAM. Serà una eina de treball també per als artistes que obtinguen una de les beques residència que el Govern pretén posar en marxa des de l’IVAM CADA per desenvolupar les seues propostes musicals.

L’Ajuntament gestionarà l’espai des de l’àrea de Cultura, al qual només podrà accedir personal amb els coneixements tècnics adequats o professionals contractats a l’efecte.

El regidor de Cultura, Raül Llopis, recorda que aquesta iniciativa era una proposta inclosa en el programa electoral: “aquest estudi de gravació ha sigut una demanda de fa molt temps per part del món de la música a Alcoi però, a més a més, parlem d’un projecte ambiciós. D’una banda, podem dir que tècnicament és d’altíssima qualitat i, d’altra, que aquest estudi es troba en un espai immillorable com és l’IVAM CADA Alcoi”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *