lasarga subscriute elgrat

La Cursa de la Dona de Gandia es complementa amb educació en prevenció de violència de gènere

• L’esdeveniment vol tornar a incidir enguany en la prevenció de la violència de gènere • La cursa se celebrarà dins de dos mesos, el 31 de març, i s’espera que hi participen milers de persones.

La XII Cursa de la Dona Delikia de Gandia ja calfa motors. L’esdeveniment vol tornar a incidir enguany en la prevenció de la violència de gènere. En concret, la seua aportació solidària serà el finançament de xarrades i tallers dirigits a alumnes de 4t de Primària. Aquestes seran impartides per monitors, amb la col·laboració de l’àrea de Diversitat, Igualtat i Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de Gandia.

En aquesta línia pedagògica, s’ha llançat un clip en les xarxes socials en el qual diversos xiquets opinen en els seus col·legis sobre els mites de l’amor romàntic.

Per altra banda, aquest diumenge comencen els entrenaments dirigits, el pla dissenyat per l’organització, el Club d’Atletisme Safor Delikia Sport, per a arribar en bona forma física a la carrera, que se celebrarà dins de dos mesos, el 31 de març, i en el que s’espera que participen milers de persones.

Els entrenaments tenen els objectius de conéixer i graduar-se el ritme de la carrera, conéixer la resposta cardiovascular o saber fer els exercicis d’escalfament i estirament. Totes les assistents rebran una samarreta de regal, i un detall més si es completen cinc o més sessions.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *