foradia subscriutegrat

Els primers Pressupostos Participatius de Gandia superen expectatives, amb 160 propostes

• Gandia està implementant per primera vegada en la seua història els Pressupostos Participatius • “A més de la quantitat, destaquem també la qualitat. Hi ha moltíssimes propostes molt interessants i diverses..."


Gandia està implementant per primera vegada en la seua història els Pressupostos Participatius. Durant aquests dies ha finalitzat el termini de presentació de les propostes, que han sigut 160 aproximadament, superant les expectatives del Govern del municipi.

A més de la quantitat, destaquem també la qualitat. Hi ha moltíssimes propostes molt interessants i diverses (esports, bicicletes, medi ambient, turisme, mobilitat, cultura, etc…), cosa que permetrà un major marge i atractiu per a la fase de votació”. Així ho han anunciat el regidor de Polítiques amb la Ciutadania, Nahuel González, junt amb l’edil d’Administració, Transparència i Govern Obert, José Manuel Prieto.

En l’actualitat ja es poden veure totes les propostes al portal web www.participagandia.org, on s’han habilitat espais de debat, així com la funció de compartir propostes a les xarxes socials (cal ressenyar que les propostes publicades actualment encara no han sigut estudiades i aprovades com a realitzables).

Actualment, s’està realitzant un treball de classificació de les propostes, amb criteris de realització, utilitat i d’economia. “A més, també procurem parlar amb les persones proposants per clarificar el màxim possible la seua idea, així com buscar la unió de propostes molt semblant. També ens alegrem que diverses entitats i associacions de la ciutat hagen participat aportant les seues idees i que la gent en general haja sigut responsable amb el procés, evitant un mal ús d’ell”, ha assegurat el regidor de Més Gandia.

La fase d’estudi de les propostes per part del personal tècnic de l’Ajuntament, que finalitzarà aproximadament el 19 d’abril. La intenció és que els habitants del municipi puguen votar les propostes que més estimen oportunes a partir del 7 de maig, de manera presencial o virtual.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *