lasarga subscriute elgrat

El Trofeu Filaes es desenvoluparà els dies 19 i 20 d’abril

• “Hem d’assegurar que el Trofeu Filaes siga un esdeveniment que conjugue esport i festa, però des d’un vessant lúdic i d’agermanament" • “La norma que permet els equips ser mixtos continua vigent; les festeres de ple dret han de gaudir de les mateixes oportunitats"

El Trofeu Filaes 2019 tindrà lloc els dies 19 i 20 d’abril. A proposta del Centre d’Esport, l’horari serà el següent: a les 17 hores futbol sala aleví, a les 18.15 bàsquet i a les 19.30 futbol sala sènior. Si hi ha un nombre mínim d’inscrits, se celebrarà una prova de BTT, ja que hi ha un gran nombre de festers que practiquen aquest esport.

L’edat per poder jugar la marcarà l’any natural de naixement. La norma diu que poden jugar els que aquest any complisquen 35 anys, i dos que complisquen 33 o 34 durant 2019.

El regidor d’Esports, Alberto Belda, destaca el caràcter festiu de la competició: “hem d’assegurar que el Trofeu Filaes siga un esdeveniment que conjugue esport i festa, però des d’un vessant lúdic i d’agermanament, deixant de banda disputes i rivalitats innecessàries, és important ressaltar que gràcies a la bona entesa amb l’associació de Sant Jordi, la inscripció és molt senzilla”.

El regidor també vol fer valdre el caràcter inclusiu de la competició: “la norma que permet els equips ser mixtos continua vigent; les festeres de ple dret han de gaudir de les mateixes oportunitats que els festers, i considerem que l’esport no ha de ser una excepció”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *