lasarga ajualcoipresuparticipa

L’IVAM CADA d’Alcoi acull la jornada Processing Day

• Una proposta a nivell mundial per generar teixit col·laboratiu al voltant d’aquest llenguatge de codi obert • Va ser una oportunitat per provar, experimentar i jugar amb les múltiples possibilitats que ofereix

La Factoria Creativa de l’IVAM CADA d’Alcoi va acollir el Processing Day, una proposta a nivell mundial per generar teixit col·laboratiu al voltant d’aquest llenguatge de codi obert que permet transversalitat creativa en els àmbits artístics, de disseny i de programació.

L’encontre va consistir en una posada en comú d’experiències, treballs i diferents perspectives d’aquest llenguatge de programació. També va ser una oportunitat per provar, experimentar i jugar amb les múltiples possibilitats que ofereix, d’una manera horitzontal i inclusiva.

Una iniciativa profitosa tant per a la gent amb trajectòria dins d’aquest món, que va poder ampliar coneixements, com per als nouvinguts, que era la seua primera presa de contacte i es van sorprendre per les possibilitats d’aquest llenguatge.

La jornada va estar recolzada l’EASDAlcoi, on cada vegada va obrint-se més espais de treball amb Processing. Prova d’açò és la participació dels alumnes de Disseny Gràfic i Gràfica Publicitària en el projecte ProgramaLaPlaza del Museu del Prado, dirigit especialment a estudiants per realitzar projectes de codi creatiu que s’exhibiran en façanes del centre de Madrid.

Font: Redacció./

reactivalcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *