foradia subscriutegrat

Mestres de Varsòvia passen uns dies Alcoi

Docents i representants municipals visiten Alcoi dins el marc del projecte educatiu finançat per la Unió Europea Comenius Regio. Recepció oficial de l’Ajuntament a l’expedició procedent de Varsòvia.

13758325405_7a3f23cefc_k

Foto de família en l’escala de l’Ajuntament d’Alcoi./ lesmuntanyes.com

L’Ajuntament d’Alcoi va acollir la recepció al grup de docents i representants municipals procedents del districte d’Ochota, a Varsòvia, que durant aquests dies visiten la ciutat dins el programa europeu d’educació inclusiva Comenius Regio.

L’alcalde d’Alcoi Toni Francés, acompanyat de diversos membres de la Corporació municipal, ha donat la benvinguta a l’alcalde del districte d’Ochota Maurycy Wojciech Komorowski, i també a la cap del Departament d’Educació del Districte Elżbieta Podkońska, en presència de la resta d’integrants de l’expedició i dels responsables dels centres alcoians que participen al projecte. Francés, en nom de l’Ajuntament i de tots els alcoians, els ha desitjat una bona estada “per poder gaudir de la nostra ciutat, el nostre patrimoni, la nostra gastronomia i el nostre entorn natural, i també desitjar que l’estada siga profitosa i que puguem seguir avançant en el projecte educatiu que ens uneix”.

A continuació, ha lliurat a l’alcalde del districte polonés una reproducció del document d’Isabel II que declara a Alcoi com a ciutat, mentre que tots els integrants del grup han rebut com a obsequi material promocional turístic i llibres sobre diversos aspectes culturals d’Alcoi.
A continuació, els representants polítics han mantingut una reunió a l’Alcaldia per establir diferents línies de col•laboració entre les dues ciutats, mentre que els professionals de l’ensenyament visitaven diferents centres docents de la ciutat per posar en comú el treball elaborat des de l’inici del projecte.

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Alcoi, en col.laboració amb l’Ajuntament de Varsòvia, ha organitzat aquesta visita per a mostrar als membres del projecte els centres escolars participants en ell i donar a conèixer la tasca realitzada pels quatre grups de treball que s’han format en la ciutat des de l’inici del projecte. Els visitants podran observar la forma de treballar i els sistemes de qualificació d’estudiants alcoians per a poder crear un banc d’exemples de bones pràctiques que els servisca per a les conclusions del projecte.

Aquest programa, finançat per la Unió Europea, servirà per a adquirir un major coneixement sobre l’educació inclusiva i crear i difondre materials i recursos per a pares i professors que ajuden a la integració en les aules i la societat a alumnes amb dificultats psíquiques o físiques, nouvinguts al país o emigrants retornats.
L’expedició polonesa va marxar el diumenge 13 d’Abril

Font: Comunicació, Ajuntament Alcoi.


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *