foradia subscriutegrat

760 entitats s’uneixen al Mapa d’Ecosistema d’Emprenedoria de la Comunitat Valenciana

Aquest és un element que ja és fonamental per a aquelles persones que volen consultar algun dubte o informar-se sobre emprenedoria i pimes de la Comunitat Valenciana

El Mapa d’Ecosistema d’Emprenedoria de la Comunitat Valenciana ja compta amb 760 entitats col·laboradores. Aquest servei ja és fonamental per a aquelles persones que volen montar el seu negoci a la Comunitat Valenciana, ja que gràcies a aquest mapa poden conéixer entitats que presten serveis de suport a aquests projectes.

Les empreses estan geolocalitzades perquè els interessats puguen contactar amb elles en funció de les seues necessitats i del lloc en les que estén ubicades.

De les 760 entitats, 160 són de la província d’Alacant, 122 de Castelló, i 478 són de la província de València.

La iniciativa és finançada per la Generalitat Valenciana a través de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace).

A més, s’ha aconseguit que 495 entitats tinguen un mesurament de la intensitat del servei i que s’ha desenvolupat una nova metodologia i algoritme millorat respecte als serveis prestats per les entitats amb una nova representació gràfica.

Els recursos més buscats són: Administracions i Entitats Públiques, Agències de desenvolupament local, Associacions Empresarials, Professionals i Cooperatives, Mancomunitat, GAL, Acord Territorial, CEEIs, Centres Europeus Empresa i Innovació, Cambres de Comerç i Indústria entre altres…

Pots accedir al mapa clicant ací.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *