foradia mediambient

La Glòria Infantil no coincidirà amb les eleccions generals: tindrà lloc el 22 d’abril

• El diumenge 28 d'abril tindran lloc les eleccions generals. Així ho ha decidit el Govern de Sánchez • La Glòria Infantil, i els actes que se celebren al voltant d'aquest dia, al dilluns 22 d'abril, mantenint els mateixos horaris.

El diumenge 28 d’abril tindran lloc les eleccions generals. Així ho ha decidit el Govern de Sánchez després de la no aprovació dels Pressupostos Estatals.

Aquest dia coincideix amb el de la celebració de la Glòria Infantil. Des de l’Associació de Sant Jordi comuniquen que aquesta coincidència “genera que a la proclamació de la Festa per part dels menuts no es puga desenvolupar com l’esdeveniment mereix, ja que no es poden dedicar a l’acte tots els efectius que són necessaris”.

Per aquest motiu, l’entitat ha acordat traslladar la celebració de la Glòria Infantil, i els actes que se celebren al voltant d’aquest dia, al dilluns 22 d’abril, mantenint els mateixos horaris. Ho ha fet per unanimitat a través de la seua Junta Directiva, reunida, al mateix torn, amb l’alcalde d’Alcoi.

Font: Redacció./


agora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *