foradia subscriutegrat

Ajudes de la Generalitat per a pagar el lloguer d’habitatge

· La Generalitat ofereix ajudes econòmiques per a pagar fins al 50% del preu del lloguer d'habitatge · El termini de la sol·licitud és el dia 8 de març del 2019

La Generalitat ofereix ajudes econòmiques per a pagar fins al 50% del preu del lloguer d’habitatge. El termini de la sol·licitud és el dia 8 de març del 2019. Hi ha dos programes d’ajudes: la línia de lloguer genèric i la línia de lloguer jove.

Poden accedir a aquestes ajudes totes les persones titulars d’un contracte d’arrendament, amb duració mínima d’1 any, per a l’habitatge que siga el seu domicili habitual i permanent, que complisquen condicions com ara: que el preu del lloguer siga inferior als límits fixats per a cada municipi, que la suma dels ingressos de les persones que tinguen el domicili en aquest habitatge no superen els límits prefixats i que s’acrediten mínim d’ingressos de 0,3 vegades l’IPREM.

La línia de lloguer jove la poden sol·licitar titulars de contracte d’arrendament menors de 35 anys. Aquesta modalitat d’ajut és incompatible amb qualsevol altra destinada a lloguer. Només s’admet que se supere aquesta edat quan es tracta d’una persona dependent. La línia de lloguer genèric, per la seua banda, no té requisits d’edat i és compatible amb algunes de les ajudes que puguen tramitar altres organismes en les situacions d’especial vulnerabilitat, cosa que s’haurà d’acreditar.

Per a més informació es pot consultar la web oficial.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *