foradia subscriutegrat

Oliva obté 14.000 euros per a material bibliogràfic

La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport ha publicat aquestes subvencions, i Oliva ha sigut el municipi de La Safor que ha obtingut la quantia més alta

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ja ha publicat les subvencions per a l’adquisició de material bibliogràfic per a les biblioteques i agències de lectura públiques. La localitat d’Oliva ha rebut 14.520 euros per a les seues biblioteques.

El municipi està satisfet, ja que s’ha concedit el 100% de l’ajuda que es va demanar, i ha sigut la biblioteca que més diners ha obtingut de tota La Safor.

Aquesta subvenció la demana la localitat any rere any, i enguany s’ha duplicat la quantitat de l’ajuda respecte a la de l’any 2019 que va ser de 5.513 euros.

Els diners es destinaran a adquirir llibres, en format tradicional, i electrònic, Materials especials propis de la col·lecció bibliogràfica, documents audiovisuals, documents sonors, recursos electrònics, material gràfic i material cartogràfic, revistes, obres de referència, material bibliogràfic per a la realització de clubs de lectura i desenvolupament de serveis d’extensió bibliotecària. Tot aquest material serà d’ús públic.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *