foradia cdturisme

Firall integrarà gastronomia, concursos, concerts i actes culturals

· Un esdeveniment que té l'objectiu de posar en valor la ciutat de Xàtiva a través del seu teixit comercial i social · FirAll "aporta singularitat a la ciutat i que significa la suma de moltes persones que treballen en un mateix sentit”

FirAll 2019 tindrà lloc del 5 al 9 de març. Un esdeveniment que té l’objectiu de posar en valor la ciutat de Xàtiva a través del seu teixit comercial i social. Comptarà amb la participació de distints sectors d’activitat, com l’Associació de Productors d’alls tendres, l’hostaleria o el comerç.

El dijous 7 de març es realitzarà el reconeixement als allers més majors i una xarrada sobre els certificats de qualitat en els productes agrícoles. Serà a la Casa de la Cultura, a les 19:00h.

El divendres 8 de març, a les 19:30, la plaça del Mercat acollirà un acte de jazz en directe, amb tast de vins i de tapes, amb l’actuació de Pau Ortolà group i ACDX.

I dissabte 9 de març s’obrirà el Mercat de productes de la terra, a les 9:00h, a l’Albereda Jaume I. Hi haurà una visita guiada a un hort de conreu tradicional d’all tendre, des de la font del Lleó, a les 10:00h. L’esmorzar popular tindrà lloc a les 10:30.

Al llarg del matí i de la vesprada hi haurà altres activitats, com ara: concurs de truites d’all, concert de Dani Miquel, demostracions culinàries, actuació de la Muixeranga La Socarrà, concert del Grup Orígens, i altres activitats.

Per al regidor de Promoció Econòmica, Miquel Lorente, FirAll “aporta singularitat a la ciutat i que significa la suma de moltes persones que treballen en un mateix sentit”. FirAll significa la recuperació “d’un compromís de l’administració amb l’horta que s’havia deixat de banda”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *