foradia subscriutegrat

Teatre de la Lluna de Xàtiva presenta els actes al voltant del seu 25 aniversari

El Gran Teatre de Xàtiva i la Casa de Cultura acolliran varis exposicions, a més de la presentació d’un llibre i l’estrena de l’obra 'Incendis'

S’ha presentat a l’Ajuntament de Xàtiva les activitats programades per al 25 aniversari de Teatre de la Lluna, en una roda de premsa en la que han estat presents la regidora de Cultura, Raquel Caballaro, la regidora de Gran Teatre, Maria Beltrán, i el director del grup teatral, Víctor Torres.

Les activitats programades començaran el proper dijous 7 de novembre al Gran Teatre de Xàtiva, on s’inaugurarà a partir de les 20:30 de la vesprada l’exposició ‘Un viatge a la Lluna: 25 anys de Produccions de Teatre de la Lluna’. El dia següent, divendres 8 de novembre, s’inaugurarà altra exposició a les 20:30, aquesta vegada en la Casa de Cultura de Xàtiva.

Els actes continuaran el dijous 14 de novembre a les 20:30 de la vesprada, quan es presentarà la seua web i el llibre commemoratiu. L’última cita està programada per al divendres 22 de novembre a les 22:30 de la nit, amb l’estrena de la darrera producció de Teatre de la Lluna, ‘Incendis’, de Wajdi Mouawad.

A més a més, en els mesos previs d’aquest 2019 també s’han realitzat per part de Teatre de la Lluna, la posada en escena de ‘La Passió’ o de la Crema de Xàtiva, a més de la programació dels XXIII Tallers d’Arts Escèniques.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *