foradia subscriutegrat

Xàtiva se suma a les celebracions del 8 de Març per una societat més igualitària

· El 8 de Març, Dia Internacional de la Dona, es realitzarà una vaga de cures, laboral, de consum i d'educació per una societat més igualitària. Xàtiva també se suma a la celebració · Durant els dies previs, Xàtiva ja està duent a terme diferents actes contra la violència de gènere

El 8 de Març, Dia Internacional de la Dona, es realitzarà una vaga de cures, laboral, de consum i d’educació per una societat més igualitària. Xàtiva també se suma a la celebració. Hi haurà una concentració a les 12:30h a la porta de l’Ajuntament, amb la lectura del manifest. I la manifestació es durà a terme a les 19:00 de la vesprada, amb eixida des de la Casa de les Dones, i recorregut fins a l’Ajuntament.

Durant els dies previs, Xàtiva està duent a terme diferents actes contra la violència de gènere. El primer d’ells va ser la crida fallera que va tindre lloc davant de l’Ajuntament. Dimecres 27 Coral Herrera realitza la conferència ‘Un fet romàntic és polític: altres formes d’estimar-se són possibles’. L’1 de març es presenta el ‘Cançoner Igualitari’. El dia 5 té lloc ‘Bernarda: nou dones dins d’una casa blanca’.

I els dies de després del 8 de Març, els actes i les activitats continuen amb l’exposició de ‘Dones pintores setabenses’ (a la Casa de la Cultura), la representació teatral ‘París’ (9 de març al Gran Teatre), la xarrada ‘com educar als nostres fills i filles en contra de la violència de gènere’ (12 de març a la seu Tyrius) i la xarrada ‘Noves masculinitats, adultocentrisme’ (14 de març, a la Casa de les Dones).

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *