Foradia subscriutegrat

Podem Alcoi arreplega les propostes de les veïnes i veïns de la ciutat

• Per tal d'ampliar el seu programa polític i el seu projecte de ciutat, Podem està arreplegant les propostes que els alcoians • En cada acte dels que ha organitzat, tot qui vulga podrà oferir les seues propostes

Enguany serà la primera vegada que Podem es presente a unes eleccions municipals. Per tal d’ampliar el seu programa polític i el seu projecte de ciutat comptant amb les valoracions de les veïnes i veïns, està arreplegant les propostes que els alcoians consideren necessàries per a dur a terme al municipi.

Per a fer-ho, ha posat en marxa una ruta per diferents zones d’Alcoi. En cada acte dels que ha organitzat, tot qui vulga podrà oferir les seues propostes i esmorzar o berenar amb els candidats i l’equip.

Tal com indiquen des de la formacióen Podem decideix la gent. Tenim la convicció que només fent les coses d’altra forma aconseguirem resultats diferents. Per això, tenim el compromís amb la ciutadania d’elaborar el programa electoral d’una forma participada i oberta a tota la gent“.

Les tauletes de Podem es podran visitar: diumenge 3 de març al mercat de Batoi (partir de les 10:30h), dissabte 9 de març a la Rosaleda (partir de les 10:30); dimecres 13 de març al parc de Cervantes (partir de les 16:30h); i dijous 14 de març a l’Avinguda Hispanitat (a partir de les 16:30h).

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *