foradia subscriutegrat

Josep Vicent Ferre: “hem disminuït l’atur de Bocairent de 430 parats a 286”

• Entre les principals mesures que s’han pres, destaca la disminució del deute municipal, d’1 milió d’euros, l'aprofundiment en la participació ciutadana • “Seran els veïns i veïnes, el proper 26 de maig, els que opinaran si la nostra gestió"

Estem entrant en la recta final de la legislatura política. Han passat quasi quatre anys des que en 2015 els consistoris entraren en una nova etapa política. És un bon moment per a fer balanç del treball i millores que s’ha dut a terme: volem conéixer quins han sigut els resultats.

Parlem amb els alcaldes d’alguns dels pobles del nostre voltant perquè ens traslladen la seua visió del poble, fruit de les seues mesures polítiques, en referència amb l’evolució que han pogut dur a terme durant els últims anys. 

Algunes de les dades que acrediten que l’evolució del municipi de Bocairent durant aquesta legislatura ha sigut positiva són: “la disminució de l’atur en un 33% (de 430 parats a 286), la lleugera disminució de la població, la millora dels serveis socials i de l’oferta cultural i la consolidació de Bocairent com a referent turístic“.

Entre les principals mesures que s’han pres, destaca la disminució del deute municipal, d’1 milió d’euros, l’aprofundiment en la participació ciutadana, la consolidació de la Residència Municipal de la 3a edat, la dinamització cultural…

La valoració global que fa l’alcalde de Bocairent, Josep Vicent Ferre, sobre el treball que s’ha dut a terme durant la legislatura “és positiva, però s’han quedat algunes coses per fer i projectes que no s’han pogut dur endavant. De vegades les limitacions humanes i econòmiques no permeten realitzar tot el que es pensava i desitjava”.

En qualsevol cas, Josep Vicent Ferre valora que “seran els veïns i veïnes, el proper 26 de maig, els que opinaran si la nostra gestió ha estat adient o no, i si dipositem de nou la confiança en el projecte socialista”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *