foradia cdturisme

Els hospitals públics tindran servei de wifi lliure a més de TV gratuïta

• Tots els hospitals de la xarxa pública del País Valencià comptaran amb un servei de wifi lliure per a accés a Internet • Aquesta iniciativa se suma a l'oferta d'entreteniment en l'àmbit sanitari, que ja es va iniciar amb la posada en marxa del servei de TV gratuït

Tots els hospitals de la xarxa pública del País Valencià comptaran amb un servei de wifi lliure per a accés a Internet, WIFI-SANITAT, per part dels pacients i dels seus familiars. Aquesta permet la navegació lliure des dels dispositius mòbils dels usuaris, possibilitant la consulta dels seus correus electrònics, xarxes socials, aplicacions i pàgines web.

Aquesta iniciativa se suma a l’oferta d’entreteniment en l’àmbit sanitari, que ja es va iniciar amb la posada en marxa del servei de TV gratuït als hospitals. Les dues iniciatives formen part del pla d’humanització que està duent a terme la Conselleria de Sanitat, amb la finalitat d’oferir major confort, tant a pacients com a professionals.

Tanmateix, s’ha reservat una línia d’Internet per a ús exclusivament professional per part del personal sanitari, per a les anotacions en la història clínica o la dispensació de medicaments, de manera que sempre estiga garantida la seguretat de l’accés a les dades privades.

El desplegament s’ha realitzat en les àrees de l’hospital d’atenció als usuaris. Tenen especial rellevància les àrees d’hospitalització pediàtrica i les zones d’hospital de dia, on s’atén pacients que reben tractaments oncològics o d’hemodiàlisi; aquestes persones podran veure alleujada l’espera mentre estan sotmesos al seu tractament terapèutic. Així mateix, el servei està disponible en les àrees d’Urgències, de Consultes Externes i d’Hospitalització.

Al llarg del mes de març es fixarà als hospitals la cartelleria indicativa de les condicions d’ús de WIFI-SANITAT, així com les contrasenyes per a accés al servei, que tindrà unes característiques anàlogues a les que s’ofereixen en altres espais públics, com els aeroports.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *