foradia pressupostparticipatiualcoi

Augment de plantilla dels centres d’atenció a persones majors d’Alcoi

• La Generalitat anuncia un augment de 24 professionals per a les residències Pintor Sala d'Alcoi i Mariola, situat a El Preventori. • Es tracta de 24 de les 52 noves places de professionals de les residències i centres de persones majors dependents de la província d'Alacant


La Generalitat anuncia un augment de 24 professionals per a les residències Pintor Sala d’Alcoi i Mariola, situat a El Preventori. Així ho ha decidit la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives. Aquesta ha sigut una reivindicació constant durant els últims mesos del centre Mariola.

Es tracta de 24 de les 52 noves places de professionals de les residències i centres de persones majors dependents de la província d’Alacant, que requerirà una inversió de 728.401 euros. La resta de residències són Alacant, La Florida i a la residència de Torrevella. Així mateix, s’amplia també la plantilla dels Centres Especialitzats d’Atenció a Majors (CEAM) de Pego, Callosa d’en Sarrià i en el de Castalla.

La secretària autonòmica, Helena Ferrando, ha assenyalat que l’augment de la plantilla d’aquests centres “s’emmarca dins del pla global de reforç de personal engegat per la conselleria per a l’adequada prestació de serveis i atenció en centres i residències per a persones majors dependents de la Generalitat”.

Entre els perfils que s’incorporaran als centres s’inclou tant personal sanitari com a administratiu, d’adreça i de serveis. La incorporació de tots aquests professionals està prevista a partir del mes de juliol.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *