foradia subscriutegrat

La Coordinadora de Pensionistes i CCOO analitzen l’actualitat de les pensions públiques

• Carlos Bravo va remarcar la necessitat de confluència entre totes les forces que defenen el sistema públic de pensions i la seua millora • Antonio Matarredona va explicar el paper que està desenvolupant la Coordinadora en la defensa de les pensions actuals i futures.

La Coordinadora de Pensionistes de l’Alcoià-Comtat i CCOO Comarques Centrals han celebrat un acte a Alcoi parlant sobre la importància del sistema de pensions públiques. Desenes de persones van estar presents al saló d’actes del Centre Cultural Mario Silvestre.

L’acte va comptar amb la presència de Carlos Bravo, secretari de Polítiques Públiques i Protecció Social de CCOO, que va remarcar la necessitat de confluència entre totes les forces que defenen el sistema públic de pensions i la seua millora. La seua intervenció es va centrar en explicar com funciona el sistema de pensions, remarcant la seua viabilitat i relacionant-lo amb aspectes com la demografia, l’esperança de vida i el sistema laboral. A més, va insistir en la necessitat de la derogació de la reforma de les pensions del 2013, que suposa un obstacle per a la millora d’aquest servei social.

Antonio Matarredona, president de la Coordinadora de Pensionistes de l’Alcoià-Comtat, va explicar el paper que està desenvolupant la Coordinadora en la defensa de les pensions actuals i futures. I en aquest sentit, va remarcar els assoliments que han fet els pensionistes durant els últims mesos, durant els quals s’ha aconseguit més del que s’ha aconseguit durant els últims 5 anys.

Rosana Gadea, vicepresidenta de la Coordinadora, per la seua banda, va remarcar que la lluita de les pensions és una qüestió de totes i tots, no sols dels jubilats i jubilades, i que la gent jove ha d’agafar el testimoni per a lluitar per aquest dret.

La secretària de CCOO de les Comarques Centrals, Manuela Pascual, tancava l’acte fent una crida a la participació dels actes convocats entorn del dia 8 de Març, Dia Internacional de la Dona, i de la vaga general.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *