foradia subscriutegrat

Els pensionistes d’Alcoi entren també en campanya: concentració 6 d’abril

• Els pensionistes volen fer la seua contribució a la campanya política, animant a la gent a votar als partits que realment demostren estar a favor de les seues demandes • "Creiem ferment que la suma sí que dóna la força"

Els pensionistes d’Alcoi convoquen a tota la societat a participar de la pròxima manifestació a Alcoi en defensa d’un sistema públic de pensions digne que quede blindat a la Constitució com a dret fonamental de la ciutadania. Amb aquest acte, que tindrà lloc el dia 6 d’abril a les 12:00h enfront de l’Ajuntament, els pensionistes volen fer la seua contribució a la campanya política, animant a la gent a votar als partits que realment demostren estar a favor de les seues demandes.

Tal com afirma el president de la Coordinadora de Pensionistes de l’Alcoià-Comtat, Antonio Matarredona, “hem fet del diàleg i de la negociació el nostre full de ruta. Creiem ferment que la suma sí que dóna la força. Portem molt de treball i tot el nostre esforç ha sigut, i és, fer visible un problema que afecta a tota la societat. I eixe esforç ha de ser reflectit necessàriament amb una resposta massiva el dissabte 6 d’abril“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *