foradia pressupostparticipatiualcoi

Rafa Calbo dissenya el cartell anunciador de la XXIX Mostra de Teatre d’Alcoi

• Cartell realitzat pel professor de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi Rafa Calbo, amb especialitat en l'àmbit del disseny gràfic. • La Mostra començarà el dia 3 de juny i finalitzarà el 6, "un any més serà un èxit”.

La XXIX Mostra de Teatre d’Alcoi ja té el seu cartell anunciador, en aquesta ocasió realitzat pel professor de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi Rafa Calbo, amb especialitat en l’àmbit del disseny gràfic.

Es tracta d’un monograma que dibuixa la seua figura principal a través de les tres inicials de la Mostra de Teatre d’Alcoi. Tal com explica Calbo, en el cartell ha volgut integrar alguns elements del teatre clàssic de manera simultània amb altres més moderns. Destaquen les ombres dels personatges en moviment, com en una representació teatral. També la silueta de dins de les inicials, on es pot interpretar un arbre, “que és com la Mostra, que ha anat creixent durant totes les seues edicions“.

La Mostra començarà el dia 3 de juny i finalitzarà el 6, coneixerem el seu programa pròximament. L’alcalde d’Alcoi ha volgut emfatitzar l’expectativa que genera la realització de “la Mostra de Teatre referència del País Valencià i una de les més importants de tota Espanya”, “que un any més serà un èxit”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *