Foradia subscriutegrat

Carlos Merchán serà l’autor del cartell de festes d’Alcoi del 2019

• Merchán, llicenciat en Belles Arts i titulat com a professor de Dibuix i Pintura • Actualment és articulista i il·lustrador. També és professor de dibuix i pintura en les Aules de la Tercera Edat d’Alcoi.

Carlos Merchán serà l’autor del cartell de festes de Moros i Cristians del 2019, que, com és tradició, l’1 d’abril presidirà la façana de l’Ajuntament d’Alcoi.

Merchán, llicenciat en Belles Arts i titulat com a professor de Dibuix i Pintura, és natural de Salamanca, on va nàixer en 1962. Viu a Alcoi des de fa anys, on ha format família i on s’ha implicat en diversos projectes i entitats locals.

Ha participat en una vintena d’exposicions tant individuals com col·lectives a diferents municipis com Salamanca, València, La Corunya, Ontinyent, Otos i també a Alcoi. Actualment és articulista i il·lustrador en diversos mitjans de comunicació. També és professor de dibuix i pintura en les Aules de la Tercera Edat d’Alcoi.

Cal recordar que Merchán va ser l’autor del cartell de la Verge dels Lliris de l’any 2011 i també ha estat autor del cartell de la Penya Bon Humor d’Alcoi, entre molts altres.

El regidor de Festes d’Alcoi Raül Llopis explica que “Merchan és com moltes altres persones que viuen a Alcoi exemple d’eixa gent que s’ha instal·lat a la ciutat no només físicament sinó també des de l’estima i amor a aquesta societat, compartint la seua idiosincràsia, i participant de la mateixa amb més interés, ímpetu i il·lusió que ningú. Amb una trajectòria professional consolidada i un treball i predisposició personal total per ajudar, participar i projectar les arts plàstiques alcoianes, pensem que Merchán és també un molt merescut autor del cartell”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *