foradia camaraalcoi

Gandia inaugura un mural artístic en homenatge a dones lluitadores històriques

• Hipatia de Alejandría, Marie Curie, Emma Goldman, M. Montessori, Rosa de Luxemburgo, Clara Campoamor, Victoria Kent, Maria Zambrano, Simone de Beauvoir • En honor a dones històriques representants de la lluita per la igualtat i la llibertat

‘Dones en lluita per la igualtat’, aquest és el nom del nou mural artístic de Gandia, en honor a dones històriques representants de la lluita per la igualtat i la llibertat: Hipatia de Alejandría, Marie Curie, Emma Goldman, M. Montessori, Rosa de Luxemburgo, Clara Campoamor, Victoria Kent, Maria Zambrano, Simone de Beauvoir, Violeta Parra, les 13 Roses, Angela Davis, Patti Smith i Maria Mercè Marçal.

El mural, de l’artista Toni Espinar i situat a la paret lateral de l’IES Ausiàs March, ha sigut inaugurat amb motiu de la celebració del 8 de Març. Durant l’acte, la vicealcaldessa, Lorena Milvaques, i altres membres corporatius, han acompanyat a la comunitat educativa del centre.

L’alumnat ha llegit les biografies i textos de les dones protagonistes de l’obra ressaltant així la importància de les seues lluites en la història i creant consciència sobre la necessitat de continuar conquerint els drets que van defensar. El mural s’emmarca dins el projecte municipal Serpis Urban Art Project i està patrocinat per les àrees de Gestió Responsable del Territori i Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives.

Font: Redacció./

9octubre


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *