foradia subscriutegrat

En marxa el programa Ecoescoles de Gandia 2019-2020

Tot un entramat de més de 13 projectes d'educació ambiental, que pretenen apropar la natura a les aules i crear consciència i establir hàbits de vida sostenible

La regidora de Gestió Responsable del Territori, Alícia Izquierdo, acompanyada de tècnics municipals, s’ha reunit amb els equips directius de tots els centres educatius de Gandia per tal de presentar-los una nova edició del programa Xarxa d’Ecoescoles de Gandia. Tot un entramat de més de 13 projectes d’educació ambiental, que pretenen apropar la natura a les aules i crear consciencia i establir hàbits de vida sostenible.

Les escoles, juntament amb les famílies, són el pilar fonamental de la societat, perquè són elles, complementàriament, les qui determinen els valors i les conductes dels nostres fills i filles… Les escoles treballen de valent, la sostenibilitat i el medi ambient als seus temaris i amb iniciatives pròpies de cada centre. Per la seua banda, Gandia treballa també des de fa anys en l’aplicació de polítiques ambientals que al facen ser una ciutat coherent i respectuosa amb el seu territori. Però ens cal més esforç per seguir avançant i, sobretot, més coordinació per tal d’ajudar-nos i aprofitar les experiències dels altres que ens puguen ser útils. Per això, la Xarxa d’Ecoescoles de Gandia, iniciada pel meu antecessor, Xavi Ródenas, és unir les forces i compartir experiències sota un mateix instrument“, ha explicat Izquierdo.

Els programes de la Xarxa d’Ecoescoles Gandia
Arbres a l’aula
Suc a l’escola
Ecolletres a l’escola
Dibuixar el terme
Custodiant el Serpis
Setmana de la Mobilitat
L’ecobici
Setmana de l’Arbre
Reciclar és clau
Gandia, ciutat reciclada
Fem pati

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *