foradia subscriutegrat

Els alumnes del col·legi Carmelites fan valdre a les fades de la seua vida

· Cada alumne ha reconegut la fada de la seua vida, una dona especial que, des del silenci, amb humilitat, perseverança i amor, acompanya el seu desenvolupament · Ara les fades recorren amb la seua màgia tots els racons del col·legi, creant una gran exposició

El col·legi Carmelites d’Alcoi ha dut a terme una setmana de reflexió sobre el paper de la dona en la nostra societat. Ho fa inspirant-se en la fundadora del centre, Joaquina de Vedruna, qui en ple segle XIX, des del punt de vista de la reivindicació de la igualtat, va crear el col·legi Carmelites amb l’objectiu d’oferir estudis a les xiquetes que no podien accedir a l’escolarització.

Durant aquests dies, Carmelites ha treballat sobre les grans dones en la història universal i local. Però el seu objectiu principal ha sigut el de situar en primer lloc a les grans dones anònimes que estan al nostre al voltant, en les nostres famílies, en la nostra vida diària i que treballen en favor d’una societat millor, d’un món millor. 

Així és com naix el Projecte ‘Posa una fada en la teua vida’. A través d’aquest, cada alumne ha reconegut la fada de la seua vida, una dona especial que, des del silenci, amb humilitat, perseverança i amor, acompanya el seu desenvolupament des del seu naixement. 

Els alumnes han aportat una foto de la seua fada particular i l’han muntada sobre una figura. Ara les fades recorren amb la seua màgia tots els racons del col·legi, creant una gran exposició sobre les grans dones en la vida dels nostres xiquets i xiquetes. També s’ha triat des del centre un himne a la dona, la cançó de Rozalén ‘Las hadas existen’.

El projecte ha culminat amb una activitat d’Educació Infantil ‘Berenar de fades’, que ha comptat amb la presència de les fades dels alumnes. Els seus fills els han regalat una vareta màgica perquè continuen protegint-nos amb la seua inestimable aportació al món en què vivim.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *