foradia subscriutegrat

Recuperació dels drets en el 9é aniversari aprovació Llei Dependència

• Es compleixen nou anys de continus atacs a les persones en situació de dependència i discapacitat • Ha assistit la Secretària Autonòmica de Serveis Socials Sandra Casas Molina mai abans un representant de l'Administració ho havia fet • Parlar de “celebració” al País Valencià és tot un eufemisme, ja que no hi ha hagut Llei més atacada i injuriada per l'anterior govern valencià del PP que aquesta.

El 14 de desembre de 2015 es compleixen nou anys de continus atacs a les persones en situació de dependència i discapacitat. És, sens dubte, en la comunitat autònoma on amb més virulència s’ha produït el rebuig i boicot a l’engegada d’aquesta Llei. Una Llei que, lluny de suposar un avanç en drets, no ha suposat més que un despropòsit de legislacions, retallades pressupostàries, copagos i polítiques antipersones.

llei dependencia alcoi

Les Plataformes en defensa de la Llei de Dependència del País Valencià s’han concentrat ahir, a les 12h., a les ciutats de València i Alacant, per commemorar” i “celebrar” el 9é aniversari de l’aprovació de la Llei 39/2006 de Defensa de l’Autonomia Personal i Atenció a les Persones en Situació de Dependència.

A l’acte ha assistit la Secretària Autonòmica de Serveis Socials i Autonomia Personal, Sandra Casas Molina.

Això posa de manifest el canvi d’actitud i de tarannà al qual estem assistint, ja que mai abans un representant de l’Administració ho havia fet. També ens han acompanyat Mónica Álvaro Cirerer, Síndica Adjunta i Mercé Martínez i Llopis, Directora General de Serveis Socials i Persones en Situació de Dependència, així com un bon nombre de representants de les diferents formacions polítiques. Parlar de “celebració” al País Valencià, és tot un eufemisme, ja que no hi ha hagut Llei més atacada i injuriada per l’anterior govern valencià del PP que aquesta.

La lluita que la ciutadania, col·lectius, entitats, organitzacions socials, polítiques i sindicals han mantingut durant tots aquests anys, ha estat un exemple de constància, coratge i principis que avui, una vegada més, s’ha demostrat. Per això, avui  manifesten que no van a retrocedir ni un pas en les reivindicacions i que estaran vigilants perquè es complisquen els compromisos ja adquirits per part del nou govern valencià.

Nou anys després de l’aprovació de la Llei: “És hora ja de recuperar els nostres drets!”.

llei dependencia alcoi 2

“Per la construcció d’una societat justa, integradora i de plena inclusió, les Plataformes en defensa de la Llei de Dependència del País Valencià, diem avui: NO a més governs de mentides, retallades i legislacions antipersones!, i diem: SÍ a la RECUPERACIÓ dels DRETS que ens han estat arrabassats en aquests nou anys! JUSTÍCIA SOCIAL, RESPECTE I DIGNITAT!”

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *