foradia subscriutegrat

IV edició de la Retroweekend Alcoi, revivint la cultura popular dels anys 80 i 90

• IV edició de la Retroweekend, una jornada per a gaudir de la cultura popular dels anys 80 i 90 • La jornada tindrà lloc el 23 de març, l'any passat l'esdeveniment va constituir tot un èxit, amb l'assistència de vora 2.000 persones.

Alcoi acollirà la IV edició de la Retroweekend, una jornada per a gaudir de la cultura popular dels anys 80 i 90, amb una presència important dels jocs de taula i els jocs Arcade, però també de concursos, disfresses, solidaritat i música.

Algunes de les novetats que hi haurà enguany són: un concurs de dibuix de caçafantasmes (per a xiquets fins als 10 anys), un concurs Cosplay, una zona expositiva de llibreria, una història teatralitzada del joc de taula PACTUM… També hi haurà un concert dedicat a la gent que ha crescut durant els anys 80 i 90, a càrrec de l’Harmònica Alcoiana.

La jornada tindrà lloc el 23 de març, de 10 a 20 h, al pavelló Georgina Blanes del campus d’Alcoi UPV. Cal recordar que l’any passat l’esdeveniment va constituir tot un èxit, amb l’assistència de vora 2.000 persones. L’esdeveniment té una finalitat solidària en col·laboració de la Protectora d’Animals i Plantes d’Alcoi i amb el Campament Esplai.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *