foradia subscriutegrat

Per la Maria Jesús

• 'Per l'Ovidi' va ser el brindis què va fer el Toti Soler en el sopar abans de la seua actuació amb la meravellosa veu (i em quede curt) de la Gemma Humet en el Gran teatre de Xàtiva • Dintre de la bona programació que es fa en el Teatre Calderón d'Alcoi, es podria trobar un punt d'encontre en les dues agendes (la del Toti i la del Teatre Calderón)

‘Per l’Ovidi’ va ser el brindis què va fer el Toti Soler en el sopar abans de la seua actuació amb la meravellosa veu (i em quede curt) de la Gemma Humet en el Gran teatre de Xàtiva, aquest divendres 18 de gener passat. Gràcies a una encantadora persona -la Maria Jesús-, amiga del mestre Toti (per mi una llegenda i que em disculpe perquè no vaig saber ni què dir-li en l’esmentat sopar). Com dic, gràcies a la Maria Jesús, professora i companya del meu fill en el departament de filosofia en Tarragona el curs acadèmic passat. Vam tindre el privilegi d’estar amb ella, i amb la Gemma i els seus pares, i amb el Toti i la resta del grup -bateria, contrabaix, tècnic de so i mànager-.

La magnífica actuació, com es nota quan els professionals disfruten del que fan, quin equip tan compenetrat i quina complicitat transmetien.

Aprofitant la gira de presentació del seu últim treball ‘Petita Festa’ -que val la pena tindre, perquè és una joia- recomane que, dintre de la bona programació que es fa en el Teatre Calderón d’Alcoi, es podria trobar un punt d’encontre en les dues agendes (la del Toti i la del Teatre Calderón) i, per tant alguna data per poder gaudir d’un espectacle que per qui és i per la seua música (un tema dedicat als seus néts, em va impressionar) i per ser el millor company i amic que va tindre l’Ovidi, no pot faltar a Alcoi.

Font: MIquel Ripoll./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *