foradia subscriutegrat

La comèdia ‘Separeu-vos junts’ de La Dependent es representarà al Teatre Echegaray d’Ontinyent

• Aquesta obra recrea, en clau d'humor, algunes situacions que poden viure els xiquets quan els seus pares se separen • La protagonista, Júlia, representada per l’actriu alcoiana Natalia Nadal, és una xiqueta que està en mig del procés de separació

El Teatre Echegaray d’Ontinyent acollirà la comedia teatral ‘Separeu-vos junts’, de la companyia de teatre alcoiana La Dependent. Serà el proper dijous 28 de març, a les 19:00h.

Aquesta obra, escrita per Gemma Miralles i amb música de Carles Chiner, recrea algunes situacions que poden viure els xiquets quan els seus pares se separen. La protagonista, Júlia, representada per l’actriu alcoiana Natalia Nadal, és una xiqueta que està en mig del procés de separació i que fa el que pot perquè tot es duga a terme en les millors condicions.

En paraules de Joanfra Rozalén, gerent de la companyia, aquesta representació “es posa en la perspectiva de les criatures que es troben en mig de processos de separació, perquè realment elles són les víctimes. Inicialment la xiqueta pensa que es poden reconciliar els seus pares però després es dóna compte que és impossible. A partir d’ací s’inventa coses perquè tots isquen beneficiats. I cadascú ja farà la seua vida”. Pel que fa als pares, “hauran d’aprendre que l’amor i la comprensió és l’únic camí possible per donar estabilitat a la seua família i a ells mateixos”.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *