foradia subscriutegrat

El Grat, evolucionant amb les Comarques Centrals

• El Grat és el nou pas del periòdic El Gratis. Perquè la realitat evoluciona, i els mitjans d’informació hem d’evolucionar al mateix ritme • No us perdeu la nova edició d'El Grat, passareu, de segur, una estona ben grata, plaent, gustosa, amena i satisfactòria.

Agradable, agraït, plaent, satisfactori, seductor, desitjable, gustós, amé… Tots aquests adjectius són sinònims de grat, sinònims d’El Grat.

El Grat és el nou pas del periòdic El Gratis. Perquè la realitat evoluciona, i els mitjans d’informació hem d’evolucionar al mateix ritme.

A les pàgines d’El Grat queda evidència, quinzena a quinzena, de l’evolució que experimenten els municipis i els pobles de les comarques del nostre voltant. Evolució a nivell institucional, polític, urbanístic, artístic, d’infraestructures, de pensament…

Evolució social. Una bona prova és l’impacte que ha tingut la jornada del 8 de Març, amb milers de participants, multitud d’actes i activitats, contribuint a generar noves sensibilitats.

El món de l’educació també està en constant canvi. Fet que també podem constatar llegint El Grat.

Tot i que tot canvia i evoluciona, també tenim tradicions ben arrelades que expressen les nostres senyes d’identitat. Les Falles de Gandia i de Xàtiva són una bona mostra d’això.

I, per descomptat, les festes de Moros i Cristians d’Alcoi, celebració de les quals s’aproxima. Per anar fent boca, estem entrevistant als càrrecs festers.

Tot comptant, com sempre, amb la col·laboració dels millors professionals de l’entorn. No us perdeu la nova edició d’El Grat, passareu, de segur, una estona ben grata, plaent, gustosa, amena i satisfactòria.

Font: Editorial./


Una resposta de El Grat, evolucionant amb les Comarques Centrals

  1. No coneixia este diari, en d’avant, el dejire

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *