foradia subscriutegrat

Cocentaina es prepara per l’encontre d’ensenyaments de l’Alcoià i El Comtat en la seua edició número onze

Seran divendres 27 (vesprada) i dissabte 28 (matí) de setembre, a la Casa de la Joventut

Nova edició de les Jornades Formatives Encontre d’Ensenyants 2019; un curs per als docents de tota la comarca, que enguany arriba a la número onze.

Seran divendres 27 (vesprada) i dissabte 28 (matí) de setembre, a la Casa de la Joventut de Cocentaina (davant de la biblioteca). El curs, organitzat per la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià i el Comtat està reconegut amb 8 crèdits de formació pel CEFIRE. Durant dos dies, es presentaran experiències didàctiques aptes per a tots els nivells educatius, amb el títol “Innovem a l’escola”. Segons el professor Francesc Gisbert, un dels organitzadors, les jornades s’han convertit en “tot un referent” educatiu en les nostres comarques.

És necessari inscriure’s per la pàgina web del CEFIRE fins el 21 de setembre. Es tractaran experiències com ara els projectes interdisciplinars i transversals, la coeducació i la integració, l’ecologia a l’aula, el tractament integral de llengües, la gamificació com a recurs d’aprenentatge, els intercanvis lingüístics, els patis educatius i el tractament de les emocions a partir de l’imaginari fantàstic. També es retrà un homenatge a la mestra Carme Miquel i al contacontes Llorenç Giménez. Més informació en www.alcoiacomtatpelvalencia.org.

Programació

Entre les xarrades destacades cal esmentar la primera, que segueix a l’acte d’inauguració, a les 17.10 hores, sobre el coneixement dels nostres pobles com a recurs didàctic interdisciplinar. Les intervencions es completen amb exposicions com ara ‘Escriu-me. L’art de narrar’ i presentacions de llibres com el de Carles Segura i Vicent Beltran, ‘Els parlars valencians’.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *