Foradia elgrat

Els allotjaments turístics esperen augmentar el nivell d’ocupació per Sant Josep

• Els allotjaments turístics del nostre entorn compten amb un 30% d'ocupació durant aquest pont • "Existeix un gran mercat d'indecisos i de reserves d'última hora que esperem que ajuden a pujar"

Els allotjaments turístics del nostre entorn compten amb un 30% d’ocupació durant aquest pont de Sant Josep. Són dades oferides per la vicepresidenta de l’associació provincial de turisme Alacant Interior, Indira Amaya, qui sosté que és “una xifra molt baixa per a l’expectativa del sector en un dels ponts més assenyalats de l’any”.

La destinació Alacant Interior ofereix una gran varietat d’atractius per a tots els mercats: gastronomia, cultura, tradicions i activitats com l’equitació, el senderisme i el cicloturisme, a més de visites guiades, en el cas de la ciutat d’Alcoi. Els pobles de l’interior també compten amb un valor poderós, ja que ofereixen als visitants paratges de gran bellesa natural, paisatgística i mediambiental.

Considerem que fa falta donar visibilitat a la destinació perquè totes les persones que ens visiten se’n van amb ganes de tornar i de recomanar-nos“, recalca la vicepresidenta, qui afegeix que aquest fet “és fàcil de veure mirant les altes puntuacions de les quals poden presumir els allotjaments, tant en Google + com en el TripAdvisor“.

Existeix un gran mercat d’indecisos i de reserves d’última hora que esperem que ajuden a pujar aquesta xifra amb les ofertes i promocions que ofereix el sector i a l’excel·lent climatologia que està acompanyant aquests dies, amb nits molt fredes però amb dies assolellats i agradables i una primavera que comença a mostrar-se en cada racó“, conclou Amaya.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *