foradia pressupostparticipatiualcoi

Assun Navarro i el Grup de Danses Baladre reben els Premis Joan Valls 2019

• L’alcoiana Assun Navarro, històrica militant feminista del Col·lectiu 8 de Març, i el Grup de Danses Baladre de Muro han sigut els guardonats • La gala de celebració ha comptat amb una gran assistència, gaudint d’una vetlada amb reflexions, agraïments, música i poesia

L’alcoiana Assun Navarro, històrica militant feminista del Col·lectiu 8 de Març, i el Grup de Danses Baladre de Muro han sigut els guardonats amb els Premis Joan Valls i Jordà per l’Ús i Promoció del Català, que atorga l’Associació Cultural Amics de Joan Valls i Jordà i que enguany arriben a la seua 25a edició.

La gala de celebració ha tingut lloc, com és habitual, al Centre Cultural Ovidi Montllor d’Alcoi. Ha sigut amb una gran assistència i expectació per gaudir d’una vetlada amb reflexions, agraïments, música i poesia. El premi, que consisteix en una escultura original de l’artista alcoià Antoni Miró, ha sigut atorgat als premiats, que s’han mostrat molt agraïts pel reconeixement.

En l’acte, s’ha atorgat també el XXXVIè Premi de Poesia Manuel Rodríguez Martínez – Ciutat d’Alcoi a l’autora barcelonina Marta Pérez i Sierra, pel seu llibre de poemes ‘Escorcoll’, que ha editat Edicions del Buc amb ajuda de l’Ajuntament d’Alcoi. Aquest premi, amb un nivell de prestigi cada cop major, al qual s’han presentat enguany 73 obres, està dotat amb 1.500 euros. Enguany n’han format el jurat Jordi Botella, Rosa Escrivà, Begonya Mezquita, Manel Rodríguez-Castelló i Pau Sif.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *