lasarga subscriutegrat

Tercera edició del programa d’ajuda a emprenedors ‘Activa Àgora’

• El programa, que tindrà lloc entre abril i juny, té una duració de tres mesos, en els quals s'assessorarà, tutelarà i capacitarà als emprenedors • Tot interessat pot realitzar la inscripció abans del dia 22 de març.

Publicada la tercera edició del programa ‘Activa Àgora’, l’objectiu d’aquest és ajudar als emprenedors que volen fer realitat els seus projectes. Un programa organitzat per l’Ajuntament d’Alcoi, a través de l’espai Àgora Coworking, i amb la col·laboració amb el CEEI.

El programa, que tindrà lloc entre abril i juny, té una duració de tres mesos, en els quals s’assessorarà, tutelarà i capacitarà als emprenedors durant el seu procés de deficinió del seu projecte i de llançament al públic. Per a fer-ho, es desenvoluparan tallers formatius, tutories grupals, tutories individuals i una activitat final de presentació de projectes.

També s’oferirà allotjament gratuït durant els tres mesos en l’espai Àgora Coworking, perquè els participants puguen desenvolupar el seu projecte en un ambient creatiu i innovador, relacionant-se amb altres emprenedors i generant networking.

El programa està dirigit a emprenedors portadors d’una idea de negoci i empreses de recent creació. Tot interessat pot realitzar la inscripció a través d’aquest enllaç abans del dia 22 de març.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *