lasarga

Recepció a l’equip d’Aspromin

L’equip, que va aconseguir grans èxits als jocs Special Olympic, va rebre la felicitació per part de l’alcalde i els regidors. Els esportistes van acudir junt amb responsables de l’equip i amb els seus entrenadors, Juan José Valls i Aitana Girbes.

aspronimL’alcalde Toni Francés i els regidors d’Esports Natxo Gómez i Benestar Social Aroa Mira van rebre ahir a Alcaldia a l’equip d’Aspromin-Gormaget que el passat 6 de novembre van aconseguir grans èxits esportius als campionats Special Olympics celebrats a Àvila.

A la recepció van assistir Luis Prats, guanyador de la medalla d’or en 400 metres llisos; Marc Bou, que va aconseguir dues medalles de plata en 1.500 i 800 metres; Cristian Carbonell, guanyador de dues medalles de bronze en 200 i 400 metres; i Juan Carlos Ribes, medalla de bronze també en 400 metres.

Els esportistes van acudir junt amb responsables d’Aspromin i també amb els seus entrenadors, Juan José Valls i Aitana Girbes, i van rebre la felicitació per part de l’alcalde i els regidors.

En paraules de Toni Francés, “tots els alcoians estem molt orgullosos d’aquesta participació al campionat i d’aquests èxits, per la qual cosa no podem més que traslladar la nostra enhorabona i la nostra més sincera felicitació a l’entitat i cadascun dels integrants de l’equip, i desitjar que continue aquest treball per a què continuen arribant nous èxits”.


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *